image

Våra märken 


GUINOT

GUINOT är ett exklusivt och professionellt hudvårdsmärke som enbart säljs på salonger och SPA'n med utbildade hudterapeuter. GUINOT erbjuder ett brett och komplett utbud av försäljningsprodukter och framförallt ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Hydraderm och TechniSPA är två avancerade högteknologiska apparaturer unika för GUINOT. Dessa apparater gör det möjligt att uppnå resultat som annars inte är möjliga och bäst av allt är att de är härliga att få!  
Med GUINOT blir du unik på marknaden och kan erbjuda det allra senaste inom avancerad hudvård.   

MARY COHR

MARY COHR kombinerar det bästa av professionell aromaterapi med unika salongsbehandlingar. Behandlingskonceptet är komplett och erbjuder såväl manuella behandlingsmetoder som apparaturbehandlingar. Utbudet av ansikts- och kroppsbehandlingar är unikt vilket passar perfekt om du gillar att jobba med hudvård för så väl ansikte som kropp. Produktsortimentet är skapat i samklang med naturen med endast biologiska ingredienser, helt utan GMO's och parabener. MARY COHR får endast säljas på salonger och SPA'n med utbildade hudterapeuter.  

MASTERS COLORS

MASTERS COLORS är makeupen från Paris skapad av makeupartister med ett förflutet hos bl.a Chanel, Lancôme och YSL. Makeupen baseras på små koncentrerade mineralpigment som är lätta att applicera och få snyggt och som har otroligt hudvårdande egenskaper. De som som testat MASTERS COLORS blir lyriska av den fina kvalitén och lojala återkommande kunder. MASTERS COLORS appliceras med fördel efter en ansiktsbehandling som en "beauty flash" och rekommenderas till alla våra GUINOT och MARY COHR salonger.     

SMART BUY

Smart Buy är vår webshop med att du behöver till din salong, så som  förbrukningsmaterial, engångsartiklar, frans- och brynfärg, produkter till vaxning, manikyr, pedikyr, salongsutrustning mm. Här kan du lätt bli en "Smart buyer", dvs ju fler du köper av en produkt desto billigare blir det.