image

Fördelar med Beauty International som leverantör 

Beauty International AB är en stabil och seriös samarbetspartner. Vi är Sveriges äldsta agenturföretag i branschen och har över 60 års erfarenhet!

Hos oss kan Du köpa allt Du behöver till Ditt företag, av en och samma leverantör. Vi erbjuder professionella hudvårdsmärken som GUINOT och MARY COHR, ett makeupmärken, MASTERS COLORS och en webbshop, Smart Buy, fullspäckad  med salongstillbehör. Därför kan vi erbjuda Dig en praktisk helhetslösning.

Du får alltid snabb, personlig och professionell service hos oss. Du kan alltid få tag på någon av våra hudterapeuter /marknadsförare för rådgivning av produkter, behandlingar eller för bra säljtips. Med jämna mellanrum får Du personliga besök av våra representanter (ej Smart Buy).  Då får Du veta allt om spännande kampanjer, erbjudanden och produktnyheter som kan hjälpa Dig att öka Din omsättning. Det värdefulla säljstödet hjälper Dig till att locka kunder att prova och nappa på erbjudanden. Självklart erbjuds snygga ställ, produktbroschyrer, prover, blad att sätta på disken, produktfakta. pressklipp mm.

Du får regelbundet utbildning och fortbildning i våra professionella hudvårdmärken. Varje säsong  får Du chans att pusha Din försäljning genom en aktivitetsvecka. Under denna vecka får Du ett mycket attraktivt erbjudande för Dina kunder och möjlighet att annonsera i lokalpressen. Vi står för halva annonskostnaden och gåvor till Dina kunder.

Vi hjälper Dig att sätta ihop och skräddarsydd lösningar som passar just Dig och Ditt företag.             Vi har både erfarenhet och kunskap, så tveka inte att slå oss en signal!

Du får bra betalningsvillkor och normal leveranstid är 24 timmar efter lagd order!