image

Om Beauty International 

Beauty International består idag av Beauty International Wellness som erbjuder de professionella hudvårdsmärkena GUINOT, MARY COHR och det professionella makeup märket MASTERS COLORS och Beauty International Smart Buy som är vår webshop som har allt din salong behöver när det kommer till förbrukningsmaterial, engångsartiklar, produkter för vax, manikyr, fotvård, frans- och brynfärg etc. 
Vi  är ett av de agenturföretagen som har längst erfarenhet av kosmetikamarknaden i Sverige och förser idag salonger, spa-anläggningar, parfymerier och varuhus med produkter och material. Vi blir din helhetsleverantör!

Vi är ett litet starkt team som består av duktiga hudterapeuter med lång och gedigen erfarenhet. Vi erbjuder dig en personlig och kunnig rådgivning, personliga och återkommande säljbesök, kundaktiviteter och events. Utbildning, fortbildning och workshops samt snabba och flexibla leveranser, normalt inom 24 timmar. Som ett av de få privatägda företagen på marknaden månar vi om alla så väl den lilla som den stora salongen. Vi vill växa tillsammans med er!